martes, mayo 09, 2006

Soler le gana el pulso a Quique Flores

Creyó el entrenador del Valencia CF que tenía la sartén por el mango y que el presidente firmaría lo que García Quilón le pusiera por delante, pero estaba equivocado.
El póximo jueves comerán juntos y, si el técnico cede en sus pretensiones de todo tipo, la fumata blanca pondrá colofón al pulso que el entrenador madrileño le planteaba al presidente valencianista.
Tras comprobar que sus demandas económicas y de todo órden caían como un desafío en la afición valencianista, todo parece indicar que Quique aceptará la propuesta del Valencia: dos temporadas y... entre 900.000 ó 1.000.000 de euros netos por campaña, que no está nada mal.
El entrenador se puso hoy en contacto telefónico con Juan Soler y le manifestó su replanteamiento de la situación. Lejos queda su intento de cobrar más de 2 millones de euros netos y sus ansias de poner y quitar empleados del Club.

1 comentario:

Jose dijo...

Voldria començar dient que aquesta és una bona notícia. No em considere un defensor a ultrança de Quique, però crec que és un bon entrenador. Aquesta temporada, tot i que el joc de l’equip no ha sigut d’allò més brillant, no es pot considerar que haja estat un desastre. No m’agradaria fer d’altaveu de les paraules de Quique, però és ben cert que s’ha acomplert l’objectiu de la temporada, que no era un altre que classificar-se per a la lliga de campions. Sí, sóc conscient que les maneres no han estat molt espectaculars, però intentem ser una mica objectius, i vorem que malgrat que l’entrenador ha comés algunes errades (propi d’un professional amb manca d’experiència), la filosofia de joc no era tan catastròfica com alguns pretenen fer creure. Jo crec que amb un poc de paciència, i deixant treballar a aquest entrenador, podem abastar importants objectius. Sols recordem el tema Benítez. Esperem que els capítols d’altes i baixes s’encerten (també en aquest punt és molt més difícil que el que es pensa), i intentem il•lusionar-nos de nou. Al cap i a la fi, el futbol és això: il•lusió.